top of page
kleuren en materialen interieur

Samen in Ellecom

Portfolio - Ellecom

Samen in Ellecom

INTERIEURONTWERP


Een verhuizing naar  een prachtig en statig (nieuwbouw) appartement aan de voet van de veluwezoom in het villadorp Ellecom. 

De wens was om de eigen oostenrijkse zithoek mee te nemen naar het nieuwe appartement. Dit is dan ook het startpunt voor het volledige ontwerp geworden. Een waardevolle herinnering en belangrijk item waar jullie samen kunnen zijn, hobby's kunnen beoefenen, spelletjes kunnen doen onder het genot van een heerlijk wijntje. Maar bovenal samen nieuwe   herinneringen kunnen creëren met elkaar, vrienden en met familie.

Samen

Jullie zijn heel graag samen. Samen staat voor omarmen, gezellig, jezelf kunnen zijn, naturel, persoonlijk en uniek. Al deze componenten samen zorgen voor een chique, warm interieur. Een interieur waar jullie je samen thuis voelen.


Waardevolle persoonlijke items hebben hun plekje weer gevonden en samen met de nieuwe kleuren, rondingen, stoffen en meubelen wordt het een warm ingetogen en chique geheel.  
   
Zoals een fijne bank, waar je lekker tv kan kijken of met een  
heerlijk drankje  genieten van een goed boek bij de
haard.   

In de hele ruimte wordt gebruik gemaakt van warme tinten en verrassende materialen. Juist door het slim inzetten van kleur en materialen behoudt je de rust, en lopen de functies als het ware in elkaar over.  

 

Een transformatie van een ruimte naar...
   
Gewoon een fijn thuis!

appartement buitenkant
moodboard
Samen in Ellecom

Samen in Ellecom

moodboard
Scarabeo dedar stof
bottom of page