top of page
moderne woonkamer

 breda 

Portfolio - Rosmalen

breda

Een avontuur wat startte in 2016, een volledig ontwerp voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning voor een gezin uit de omgeving van Breda. Een totaalontwerp waarbij ik zowel de indeling van de ruimtes heb ontworpen als het interieur. Met mijn ontwerp als grondlegger kon de aannemer aan de slag. 

Het ontwerp resulteerde in een verrassende lay-out met o.a. een enorme woonkeuken met voldoende plek voor vrienden en familie. Een woonkamer voorzien van een luxe vloer in visgraat motief en enorme zitbank voor de bioscoopavondjes. En ondanks dat alle ruimtes op de begane grond met elkaar in verbinding staan zijn er genoeg hoekjes en doorkijkjes waardoor het toch intiem aanvoelt. 

 

Op de bovenverdieping is er een ruime overloop gecreëerd. De ouderslaapkamer is voorzien van inloopkast en badkamer ensuite. Met een heerlijke inloopdouche, vrijstaand bad en dubbele wastafels.
Voor de twee zonen zijn twee aparte slaapkamers gecreëerd en  een gezamenlijke badkamer, een zogenaamde Jack and Jill badkamer, die zij ieder vanuit hun eigen slaapkamer kunnen betreden. 

 

Lees hier de mooie reactie van het gezin over hun nieuwe thuis.  

Interieurstudio Daphne - Interieurontwerp Breda - moodboard
maatwerk KOFFIETAFEL VAN BOVENAF
eetkamer
designbank
Interieurontwerp Breda - Interieurstudio Daphne
woonkamer
materialen
bottom of page