top of page
Interieurstudio Daphne - Breda 3D ontwerp woonkamer

 breda 

Portfolio - Rosmalen

breda

Een avontuur wat startte in 2016, een volledig ontwerp voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning voor een gezin uit de omgeving van Breda. Een totaalontwerp waarbij ik zowel de indeling van de ruimtes heb ontwerpen als het interieur. Met mijn ontwerp als grondlegger kon de aannemer aan de slag. 

Het ontwerp resulteerde in een verrassende lay-out met o.a. een enorme woonkeuken met voldoende plek voor vrienden en familie. Een woonkamer voorzien van een luxe PVC vloer in visgraat motief en enorme zitbank voor de bioscoopavondjes. En ondanks dat alle ruimtes op de begane grond met elkaar in verbinding staan zijn er genoeg hoekjes en doorkijkjes waardoor het toch intiem aanvoelt. 

 

Op de bovenverdieping is er een ruimte overloop gecreëerd. De ouderslaapkamer is voorzien van ruime inloopkast en badkamer ensuite. Met een heerlijke inloopdouche, vrijstaand bad en dubbele wastafels.
Voor de twee zonen zijn zijn twee aparte slaapkamer gecreëerd en een een gezamenlijke badkamer, een zogenaamde jack and Jill badkamer, die zij ieder vanuit hun eigen slaapkamer kunnen betreden. 

 

Lees hier de mooie reactie van het gezin over hun nieuwe thuis.  

Interieurstudio Daphne - Interieurontwerp Breda - moodboard
Interieurontwerp Breda - Interieurstudio Daphne
Interieurstudio Daphne Interieurontwerp Breda - tijdens de bouw
Interieurstudio Daphne Bouwtekening Interieurontwerp Breda
bottom of page