top of page
Bank knoll, polls potten handsup kandelaar .jpg

 plasmolen 

Portfolio - Rosmalen

plasmolen

Dit mooie project betrof een presentatie van de woning voor de verkoop, vastgoedstyling, in het hogere segment, afgestemd op de potentiële doelgroep, gezinnen en pensionarissen. 

 

De woning stond al ruim 1 jaar tijd te koop en trok helaas geen tot weinig serieuze kandidaten. Later stond de woning leeg, wat de verkoop ook niet bevorderde.

Er heeft een volledige restyling van de woning plaatsgevonden, met als resultaat een goed gepresenteerd huis met meubelen en sfeervol gestyled door gebruik van passende accessoires. Dit gaf de potentiële koper de kans om zich een voorstelling te maken van het huis als hun toekomstige thuis. Er zijn nieuwe foto’s gemaakt en de juiste plattegronden zijn toegevoegd voor een volledige (re)presentatie op Funda. De woning is verkocht. 

 

De woningpresentatie is van A-Z gerealiseerd. De eigenaren hebben ervoor gekozen zelf de bezichtigingen te doen. Zij kunnen ten slotte de beste verhalen vertellen over hun eigen thuis. Lees de ervaring van Wim en Marijke over onze samenwerking hier.

6_edited.jpg
woonkamer plasmolen- sofa moooi -relaxfatueuil lensvelt - gnoom kartell - sofa Knoll.jpg
styling woonkamer Studio Job - Eetkamer set Moooi - Gnoom kartell - ligstoel Lensvelt.jpg
Stylng tuinkamer Moooi - Moooi Boutique.jpg
Daphne 29 kopie.jpg
Styling werkkamer - Moroso - HAY - Ikea.jpg
Styling entree - Vitra - Moooi - Kartell.jpg
Fotografie - styling terras - MOOOI - Lensvelt.jpg
bottom of page