top of page
woonkamer metamorphose

 wageningen 

Portfolio - Betuwe

Wageningen

"YES! Van de alledaagse RAL 9010 naar een romig greige en lichte lila in de hoofdrol: Een frisse wind, eenheid én de perfecte sfeer voor ons!"
 

Na 11 jaar (2020) in hetzelfde interieurcirkeltje te draaien, besloten Jose en haar gezin een frisse wind door hun prachtige twee onder 1 kap woning in een nieuwbouwwijk in het gezellige Wageningen te laten waaien. De muren vertoonden scheuren, en het was tijd voor een algehele vernieuwing. “Ik wilde echt iets anders”, gaf de opdrachtgeefster aan, doelend op een nieuw kleurenpalet in plaats van de alledaagse RAL 9010 én de bank had inmiddels ook wel zijn beste tijd gehad.


Het interieur van hun huis was een allegaartje van stijlen zonder samenhang. Het gezin had specifiek behoefte aan kleur en eenheid. Samen met haar man en twee kinderen waren er veel uiteenlopende wensen qua kleur en sfeer. Allen hebben voor zichzelf een moodbaord gemaakt en na een goed gesprek bij hen thuis - net voordat Corona kwam- mocht ik voor hen aan de slag met hun woonkamer en entree."Ik weet nog dat jij zei dat de entree heel belangrijk is", herinnert Jose zich, "en je voorstel om dit ook direct mee te nemen in het interieurplan, zodat als je dan binnenkomt, je de sfeer meteen al herkent. En wanneer je doorloopt naar de woonkamer deze sfeer als het ware ook doorloopt. Er is een kleurenpalet tot stand gekomen waar we zelf niet op gekomen zouden zijn."

De twee basiskleuren, waarvan één mooie verfijnede wittint met een lila ondertoon die zich, afhankelijk van hoe het licht binnenvalt al dan niet laat zien in combinatie met een romige greige met een warme gloed, hebben we overal consistent toegepast, hierdoor is het echt een geheel geworden. Alle overige materialen zoals, de designbank, het zachte vloerkleed en de raamdecoratie zijn daar op maat bijgezocht. Dit alles draagt bij aan de fijne sfeer die bij ons past, en dat voelen we meteen als we binnenkomen.

 

Lees hier verder de mooie reactie van Jose over hun nieuwe thuis.  

Raamdecoratie
designbank
woonkamer
wat is thuis voor jou
zithoek woonkamer
bottom of page