top of page
Welkom in de betuwe

 betuwe 

Portfolio - Betuwe

betuwe

Wij wilden ons huis echt bijzonder maken, iets unieks en persoonlijks. Een thuis is zó een persoonlijke plek, we wilden niet zomaar iets uit een winkel dat iedereen kan kopen. En hoewel we goed wisten wat we wilden, zagen we het niet zitten om alles zelf uit te zoeken en bij elkaar te brengen. Dat is waarom we besloten om hulp in te schakelen bij Interieurstudio Daphne.

 


En nu als we ons huis binnenkomen, voelt het echt als ons thuis. Het is niet alleen fijn en licht, maar het straalt ook iets unieks uit. Iets wat niet iedereen heeft. Dat was precies waar we naar op zoek waren.
We wilden iets anders en creatiefs, niet het standaard aanbod dat je in elke winkel vindt. Daphne begreep dit perfect en overtrof onze verwachtingen.

 

Het was voor ons belangrijk dat het interieur niet alleen mooi was maar ook echt bij ons past. Neem bijvoorbeeld onze enorme loungebank, hij is prachtig en zit heerlijk. De eettafel had voor ons minder prioriteit, maar we wilden wel heel graag een keukeneiland. In eerste instantie dachten we dat dit niet mogelijk was, maar Daphne heeft dit idee tot leven gebracht, inclusief een hoge eettafel die we nu vooral gebruiken om aan te werken;) Als vrienden en familie komen gaan we lekker uiteten.
 

 

Lees hier verder de mooie reactie van Lesley&Niels over hun nieuwe thuis.  

trap bekleding
keukeneiland
schakelmateriaal
keukeneiland kunst
designbank
designbank detail
sierkussens styling
bottom of page