top of page
naamloos-14.jpg

 niel  duitsland

niel

Net over de grens bij Nijmegen mocht interieurstudio daphne in 2018 een bijzondere presentatie realiseren voor de verkoop van dit vrijstaande landhuis. 

Het landhuis in Niel beschikt over 18 kamers en staat op een perceel van ruim1500 m2.  In overleg met de eigenaresse en makelaar is de woning opnieuw gepresenteerd . 
 

De gekozen doelgroep vraagt om een andere indeling en functies van de enorme ruimte die die huis biedt. Om deze reden én om een zo een groot mogelijke doelgroep te bereiken binnen het hogere segment heeft er, complete restyling plaatsgevonden.

 

Door middel van een concreet plan  is er gericht opgeruimd. De restyling is gerealiseerd met de meubels de al in de woning stonden. Enkele nieuwe accessoires zijn hier en daar toegevoegd, waardoor de enorme mogelijkheden die de woning biedt zichtbaar werd voor de potentiële kopers.

Resultaat:

Na herpositionering op de woningmarkt, door interieurstudio daphne zijn in de eerste 2 dagen meer bezichtigingen dan in 2,5 jaar tijd én binnen 3 weken een eerste bod!

naamloos-21.jpg
naamloos-6.jpg
naamloos-20.jpg
Portfolio - Niel Duitsland

Swipe naar rechts voor hoe het was
Swipe naar links voor het resultaat

IMG_3595.JPG.jpg

voor .

naamloos-32.jpg

het resultaat

Spiegelbeeld woning.jpg
bottom of page