top of page

“Boven verwachting, professioneel en netjes verzorgd!

Een uniek en creatief Interieurplan dat perfect bij ons past.

 

De samenwerking begon met snelle, heldere en concrete communicatie die direct vertrouwen gaf. Er was meteen een klik en oprecht begrip voor onze wensen en ideeën. Ondanks dat de foto's op de website niet precies onze stijl waren, overtuigde het vertrouwen en de duidelijke communicatie om voor deze samenwerking te kiezen.
 

Het meest spannende moment? De presentatie! Maar ze was professioneel en netjes verzorgd met A3-tekeningen en animaties die ons hielpen het ontwerp te begrijpen. Het volledige interieurontwerp was al doordacht, waardoor we snel en doelgericht keuzes konden maken. Het achterlaten van alles zorgde voor rust en de mogelijkheid om alles op ons gemak te bekijken en te overdenken.  
 

We waren blij, verrast en meteen enthousiast. 

Interieurstudio Daphne heeft ons een aanbod geleverd dat boven verwachting was. Een creatief en persoonlijk interieurplan wat echt bij ons past. Samen (gericht) shoppen was leuk en waardevol. Je komt op plekken waar je zelf als particulier gewoon niet zo snel komt of aan denkt. En ál het voorwerk, zoals het hebben van een helder plan bij de keukenboer, of het selecteren van de juiste bank voor ons, dat bespaarde ons veel tijd en stress. Alles was op ons afgestemd, van kleuren tot materialen, waardoor het hele proces soepel en plezierig verliep.

 


De samenwerking met Daphne heeft ons echt geholpen en elke keer als we ons huis binnenkomen, vinden we het weer prachtig. We wilden een creatiever interieurplan dan we zelf konden bedenken en dat hebben we gekregen. Daarom raden we Interieurstudio Daphne absoluut aan aan iedereen die op zoek is naar unieke ideeën en oplossingen om hun interieur naar een nieuw niveau te tillen.

 

Het past écht bij ons."
 

Lesley en Niels - Betuwe

REVIEW BETUWE

“Mooie foto’s en interessante artist impression!”

Doorwerth

REVIEW DOORWERTH

“ 

Via via kwam ik bij Interieurstudio Daphne terecht. De foto’s op de website spraken mij gelijk aan en tijdens ons eerste telefoongesprek dacht ik meteen, dit past!

 

De kleuren, alles was in RAL 9010 en onze oude bank hadden hun beste tijd gehad. Daarom wilde ik echt iets anders. Mijn zorg bij uitbesteding was of mijn wensen serieus genomen zouden worden, maar Daphne wist ze moeiteloos te interpreteren en te vertalen naar ons persoonlijke plan, zonder druk uit te oefenen. Het meedenken over details, zoals fauteuils en juiste stoffen voor o.a. de nieuwe bank, ramen en sierkussens, verliep met engelengeduld.

 

Meteen bij de 1ste presentatie van het ontwerp was mijn reactie een enthousiaste "YES!" Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen, vooral de waardevolle nazorg en praktisch advies tijdens de uitvoering. Dat heeft ons echt geholpen, was echt super fijn. Ik was bijvoorbeeld nooit bij die leveranciers terecht gekomen zonder jou. Echt leuk!

 

Ik beveel Interieurstudio Daphne zeker aan, want de samenwerking heeft ons enorm geholpen. Ik heb zelfs al je aanbod bij een collega aanbevolen.”

Jose - Wageningen
 

Review Wageningen

“Het contact is laagdrempelig en ontspannen zodat het ook een hele leuke middag wordt. Aan het eind kunnen we het al helemaal visualiseren hoe ons huis er straks uit gaat zien, waar we helemaal blij van worden!


We weten wat wij mooi vinden, maar hoe krijg je dit tot een geheel? 


Elke kleuren en vormen gebruik je en hoe richt je in om zo de rust te creëren die we zoeken om ons huis ook thuis te laten voelen?
Afgelopen april kwam Daphne bij ons thuis voor een interieurplan in 1 dag. De uren waren enorm inspiratievol. Daphne voelt dat feilloos aan en luistert echt naar degene die ze voor zich heeft zitten. 


Daphne is kundig, creatief, laagdrempelig, geeft goede en leuke tips, is servicegericht en sluit goed aan bij wensen van de klant.
Doordat we alle kleurstalen nog na gestuurd krijgen, bewaren we onze focus als we straks echt de sleutel hebben en het inrichten kan beginnen!
Wij bevelen Daphne van harte aan!”

Iris & Pieter - Ede

Review EDE - interieurplan in 1dag

“Super super leuk, ik kan niet stoppen met kijken naar het interieurplan. Wij zijn enthousiast!
Daphne weet de stijl van mij en mijn partner samen te brengen tot één geheel, iets waar wij hulp bij nodig hadden. Zij denkt gericht mee en geeft de juiste adviezen. De persoonlijke aandacht en ruimte die je krijgt van haar om je wensen te uiten hebben wij als zeer prettig ervaren.
Dankje Daphne!”

Maud & Ben - Lexmond


 

REVIEW LEXMOND - INTEREUPLAN IN 1 DAG
bottom of page