top of page

“Mooie foto’s en interessante artist impression!”

Doorwerth

REVIEW DOORWERTH

“Het contact is laagdrempelig en ontspannen zodat het ook een hele leuke middag wordt. Aan het eind kunnen we het al helemaal visualiseren hoe ons huis er straks uit gaat zien, waar we helemaal blij van worden!


We weten wat wij mooi vinden, maar hoe krijg je dit tot een geheel? 


Elke kleuren en vormen gebruik je en hoe richt je in om zo de rust te creëren die we zoeken om ons huis ook thuis te laten voelen?
Afgelopen april kwam Daphne bij ons thuis voor een interieurplan in 1 dag. De uren waren enorm inspiratievol. Daphne voelt dat feilloos aan en luistert echt naar degene die ze voor zich heeft zitten. 


Daphne is kundig, creatief, laagdrempelig, geeft goede en leuke tips, is servicegericht en sluit goed aan bij wensen van de klant.
Doordat we alle kleurstalen nog na gestuurd krijgen, bewaren we onze focus als we straks echt de sleutel hebben en het inrichten kan beginnen!
Wij bevelen Daphne van harte aan!”

Iris & Pieter - Ede

Review EDE - interieurplan in 1dag

“Super super leuk, ik kan niet stoppen met kijken naar het interieurplan. Wij zijn enthousiast!
Daphne weet de stijl van mij en mijn partner samen te brengen tot één geheel, iets waar wij hulp bij nodig hadden. Zij denkt gericht mee en geeft de juiste adviezen. De persoonlijke aandacht en ruimte die je krijgt van haar om je wensen te uiten hebben wij als zeer prettig ervaren.
Dankje Daphne!”

Maud & Ben - Lexmond


 

REVIEW LEXMOND - INTEREUPLAN IN 1 DAG
bottom of page