top of page
over mij
Interieurstudio Daphne - Logo
Interieurstudio Daphne - About

over mij

Toen ik op mijn 18de voor het eerst op kamers ging, heb ik er meteen een complete renovatie van gemaakt. Samen met mijn jongste broer heb ik alles geschilderd, met mijn vader nieuwe vloeren gelegd. En zelf de kleine studentenkamer voorzien van volledige afstyling. Zodat ik mij thuis kon voelen en mijn beste zelf kon zijn in die vreemde stad.


Toen is eigenlijk al de liefde ontstaan voor het vak.

 

In de daarop volgende 15 jaar ben ik 13 keer verhuisd en alle13 keren heb ik de ruimte compleet op kop gezet, gerenoveerd om het mijn unieke thuis te maken.
 

In 2013 vond ik onze eigen bouwval.
 

Terug in de stad waar ik op mijn 18de was begonnen.

 

Wederom hebben we van deze complete bouwval ons thuis gemaakt. Waarbij zoveel ideeën en zoveel dromen en praktische oplossingen samen moesten komen om er een echt thuis van te creeren. 

 

In 2017 heb ik de stap genomen en ben ik gestart met mijn interieurstudio.

 

Vanuit mijn eigen studio in Arnhem geef ik, los van mijn eigen persoonlijke voorkeur of stijl, vorm aan de meest passende indeling voor jouw ruimte.

 

Ik heb al met ruim 200 gezinnen en huishoudens samengewerkt, daarom weet ik ook snel wat er binnen een gezin speelt en wat belangrijk is om een heerlijke en persoonlijke plek te realiseren.

 

Ik haal mijn inspiratie uit reizen, luisteren naar verhalen van anderen en het bezoeken van bijzondere restaurants en hotels. Mijn laatst inspiratiereis was naar Antwerpen, naar het August. Het volledige interieur is ontworpen door Vincent van Duijsen, het eten is er voortreffelijk, de materialen en vormen die gebruikt zijn geven mij rust en ruimte en het ruikt er heerlijk.

Het bijhouden van de juiste kennis en nieuwe ontwikkelingen en trends vind ik echt heel belangrijk. Ik ga dan ook zeer regelmatig naar beurzen in binnen- en buitenland, volg relevante bijscholingen én lezingen over de (nieuwe) ontwikkelingen in de maatschappij en specifiek over het vak.

 

woonkamer - materialen
Samen aan het werk

samenwerken met
interieurstudio daphne

Interieurstudio Daphne is er voor iedereen die dé ideale indeling en heerlijk interieur voor hun thuis en werkruimte willen creëren. Van kleinschalige opdrachten tot de volledige interieur realisaties voor een ruimte die jouw levensstijl omarmt, zodat je je beste zelf kan zijn.

 

Waarbij jouw wens altijd het uitgangspunt is voor elk interieurontwerp. Want door jouw wensen en mijn ervaring samen te voegen en te vertalen in een persoonlijk en uniek interieurplan, behalen we samen het mooiste resultaat.

 

Met de juiste focus, vertrouwen, goede communicatie en mijn netwerk aan leveranciers  verloopt de samenwerking gemakkelijk en kunnen we vlot schakelen. Voor de duur van onze samenwerking hebben we gemiddeld 1 keer per twee weken contact, dit kan zijn per mail of via what’s app. Maar ook via teams of op locatie om de stand van zaken door te nemen voor het beste eindresultaat. Een fijn thuis waar alles samen komt.
 

over mij
Samewerken met interieurstudio daphne
bottom of page