top of page
Interieurstudio Daphne - Logo
materialen bord interieur

interieurplan in 1 dag

Yes! Je gaat verbouwen.

En ik kan mij voorstellen hoe jullie er nu bij zitten.

 

Je hebt zoveel ideeën ...  geïnspireerd op allerlei vlakken voor je nieuwe huis. Over sommige dingen denk je: dat wil ik echt, maar er zijn waarschijnlijk ook heel veel vraagtekens. Onduidelijkheden.

 

Zoveel mogelijkheden. Keuzes te over.
En je bekijkt nog eens een keer alles door wat je hebt verzameld.

Een deel van je plan, zoals de keuken of de vloer heb je wellicht al bepaald. Maar dat is voor een klein gedeelte in jouw huis. Hoe ziet de rest van jouw huis eruit?

Klopt dat met de rest van je interieur… Want hier ligt vaak de echte uitdaging. 

 

En daar kan ik je heel goed mee helpen. 

 

Hoe kun je ervoor zorgen dat je de kleuren, materialen, meubelen, indeling dat je alles bij elkaar brengt zodat het voor jou klopt?

Waarschijnlijk weet je gewoon niet goed hoe je dit nu kan vertalen naar jouw eigen woning… Waar je moet beginnen.

Bang dat je straks toch weer dezelfde bekende keuzes gaat maken en daardoor in het zelfde interieur zit.

In dezelfde omgeving en je niet blij bent omdat het weer niet één geheel is.

Stel je eens voor dat je jouw huis binnenloopt… en ál-les klopt!


Je loopt de gang binnen en het voelt helemaal jou. Je loopt de woonkamer in en door naar de keuken elk over plekje is nagedacht. En het voelt kloppend. Waar je plannen, alle ideeën en al jullie eigen-aardigheden en gekkigheden, alles voelt als thuis.

 

Alles heeft een plek. Het is echt een geheel.

 

En je merkt  dat je je gewoon veel gelukkiger voelt in je eigen huis. Hoe heerlijk zou dat zijn!

En het leuke is, binnen 1 dag kan ik je een persoonlijk interieurplan geven, waardoor je hier niet meer verder over na hoeft te denken en dat helemaal aansluit waar jij naar toe wilt.

Interieurstudio Daphne - Diensten - Interieurontwerp
Samen aan het werk bij interieurstudio daphne

Hoe ziet zo'n dag eruit?We gaan 's morgens lekker bij jouw thuis aan de slag, samen maken we de juiste keuzes en eind van de dag krijg je je plan van mij waardoor jij direct aan de slag kan met jouw interieur.

 

 • Geen vraagtekens meer.

 • Advies van een expert.

 • En je kunt snel en zelf met het allerleukste aan de slag; je nieuwe interieur realiseren.


Wellicht woon je met meerdere samen in een huis, met ieder een eigen smaak en wensen?

Geen probleem ik kan jullie wensen integreren in jullie persoonlijke interieurplan.  

Wil je dit jaar nog jouw persoonlijke interieurplan in 1 dag?

De investering voor jullie is 750 euro.

(Deze investering is incl. btw en reiskosten in de regio Arnhem - Nijmegen, dus geen verrassingen achteraf)
 

Op welke dag wil jij samen met mij jouw persoonlijke interieurplan realiseren?

materialen

Bedankt voor het bestellen!

 • Kost mij het interieurplan in 1 dag niet heel veel (kostbare) tijd?
  Goed nieuws, heb bespaart je juist tijd! Je hebt het druk, dus je wilt direct goed en doordachte keuzes maken voor jouw verbouwing/ bouw en je nieuwe interieur. In 1 ochtend maken we samen jouw ideale plan voor jouw unieke thuis, we richten samen de ruimte in vanaf een plattegrond. Gemiddeld zijn we hier 2 tot 3 uur mee bezig. Ik neem koffer vol samples mee, zodat we direct je plan tot leven kunnen brengen.
 • En na die ochtend plannen maken, wat gebeurt er dan verder?
  We gaan dus 1 ochtend samen aan de slag, gemiddeld 2 tot 3 uur en heb ik al jouw input op een rijtje dan ga ik teurg naar mijn studio en maak ik voor jouw het unieke plan een samenvatting. Een handleiding. Je hebt het plan binnen 12 uur in je mailbox, waardoor je goed voorbereid je goed doordachte persoonlijke interieurplan voorleggen aan je makelaar, aannemer of architect. Maar ook tijdens het winkelen kun je interieurplan meenemen en voorleggen, zodat je daadwerkelijk conform je woondromen je interieur bij elkaar shopt.
 • Hoe krijg ik dit persoonlijke interieurplan aangeleverd?
  Per mail via een WE tranfer. Je krijgt zowel een mp.4 als een PDF bestand aangeleverd.
 • Hoe snel heb ik mijn interieurplan in huis, zodat ik aan de slag kan?
  WE spreken ' s ochtends af en maken samen het plan. Je krijgt dan nog dezelfde dag en binnen 12 uur jouw persoonlijke interieurplan via we transfer aangeleverd.
 • Hebben we tussen de boeking en de ochtend dat we samen aan de slag gaan met mijn persoonlijke interieurplan contact?
  Ik respecteer je tijd, je krijgt voorafgaand via de mail de werkwijze en brochure toegestuurd, zodat je je goed voor kan bereiden. Dit neemt ongeveer een 15 minuten van je tijd in beslag en maakt dat we effecient mogelijk onze tijd samen goed kunnen besteden. Na ons brainstormochtend vertaal ik al onze bevindingen voor jouw thuis in een kort, bondig en concreet interieurplan.
 • Moet ik zelf nog iets aanleveren?
  Dat hoeft in principe niet. Wil je echter zo efficiënt mogelijk 's ochtends met mij aan de slag, zorg dat je je vraag aan mij zo concreet mogelijk hebt. En maak de keuze: Wil je aan de slag met je indeling? Of wil je aan de slag met materialen en kleuren? Tevens werkt het makkelijkst vanaf een plattegrond. Zorg dat je deze klaar hebt liggen (schaal 1 op 50) met de actuele maten. En vergeet de hoogte niet. Heb je zelf al beelden verzameld of een pinterest bord, deel deze dan gerust voorafgaand met mij, dan kan ik mij extra goed voorbereiden.
 • Ik krijg een persoonlijke interieurplan, hoe ziet dat er eigenlijk uit?
  Klik op de video.
 • Wat is het verschil tussen een interieurplan in 1 dag en een totaal interieurproject
  Het interieurplan in 1 dag doen we echt samen. En voor een totaal project neem ik je het werk uit handen en ontwerp ik voor je naar aanleiding van al je wensen. Het plan in een totaal interieurproject is ook veel gedetailleerder en tot in de puntjes uitgewerkt . Met een interieurplan in 1 dag brainstorm ik ter plekke met je mee over bijvoorbeeld materialen en kleuren. Ik geef je heldere richtlijnen, maar de uitvoering doe je echt zelf. Zoals in het voorbeeld plan wat je kunt terug vinden, geef ik aan dat er een hoekbank kan staan en dat deze in een lichte stof moet zijn. Naar de exacte hoekbank (merk/leverancier) ga je zelf op zoek.
 • Wat als ik niet tevreden ben met het persoonlijke interieurplan?
  We werken nauw samen tijdens onze brainstorm sessie in de ochtend en ik vertaal wat we in die sessie hebben afgesproken. Mocht het toch blijken dat ik iets vergeten ben of anders heb geïnterpreteerd en je je daardoor niet in het plan herkend, dan verneem ik dat graag z.s.m. via de mail en binnen 1 werkdag. Helaas gebeurt dit heel soms. Het aanbod is inclusief 2 revisies. Indien je achteraf toch je bedenkingen hebt over een element wat je hebt uitgekozen, dan voeg ik deze graag toe of denk ik graag nog even met je mee. Dit valt echter niet meer binnen het aanbod en de 750 euro. Voor meerwerk wordt een uurtarief van 75 euro per uur incl. btw.
 • Hoe weet ik zeker dat mijn aanvraag interieurplan in 1 dag doorgaat?
  Binnen 2 werkdagen na je aanvraag, krijg je via de mail een bevestiging toegestuurd. De datum wordt dan voor jouw in optie genomen. Toegevoegd aan deze email zit ook een factuur met een aanbetaling van 50%. Betaal deze meteen, want zodra de betaling binnen is, is jou plek daadwerkelijk bevestigd.
 • Hoe gaat de betaling?
  Bij de bevestigingsmail zit ook een factuur voor de aanbetaling van 50%. Zodra deze is betaald is de door jouw uitgekozen datum voor interieurplan in 1 dag ook meteen bevestigd. Bij de oplevering van het plan, zit de tweede en tevens eindfactuur. Ik hanteer een betalingstermijn van 14 werkdagen.
 • Zijn er nog extra kosten aan verbonden?
  De investering van 750 euro is inclusief BTW en inclusief reiskosten indien je de regio Arnhem - Nijmegen woont. Woon je buiten deze regio, dan wordt 35 cent per km berekent en verrekend op de eindfactuur. Indien er sprake is van parkeerkosten, dan worden deze ook verrekend op de eindfactuur.
bottom of page