top of page
Diensten
Interieurstudio Daphne - Logo
Diensten: Interieurontwerp
Huis Chris 2.jpg

diensten

Ga je verbouwen, heb je grote interieurdromen en/of veel wensen die onmogelijk combineerbaar lijken? 

Heb je al uren zelf zitten puzzelen, maar voelt niets als dé oplossing voor jouw ideale indeling en/of interieur? 

Soms is het lastig om al die abstracte ideeën en wirwar aan wensen te vertalen naar een praktische indeling en fijne sfeer. Ik help je daar heel graag bij!

 

Daarnaast creëer ik met (vastgoed)styling en fotografie het best haalbare verhuur- en verkoopresultaat van jullie woning of vakantiewoning. 

interieurontwerp

We starten altijd met een uitgebreide kennismaking, een zorgvuldige analyse van jouw wensen. Door jouw wensen en mijn kennis en ervaring komen we samen tot een interieur wat bij jou past. Een interieur dat je als het ware omarmt, een geheel wordt en zodra je binnenkomt een fijn thuisgevoel geeft. 

 

Door een nauwe samenwerking, vertrouwen, goede communicatie en met een groot netwerk aan leveranciers bereiken we de mooiste resultaten. Begeleiding en advisering in de juiste materialen, kleuren en meest passende indeling van jouw ruimte zijn een vast onderdeel in elk interieurontwerp.

 

Aan de hand van 3D animaties en/of een ambachtelijk 3D ontwerp neem ik je mee in je nieuwe interieur. Hiermee loop je als het ware door je nieuwe interieur en maakt dat je voordat de bouw of verbouwing is gestart al een heel goed en realistisch beeld krijgt. 

Wil jij ook jouw ideale (t)huis creëren, waarbij alles mooi op elkaar afgestemd is waardoor het klopt? Neem dan gerust contact met mij op.

Interieurstudio Daphne - Diensten - Interieurontwerp
Interieurstudio Daphne - Diensten - Styling

styling

Heb je een prachtig interieurontwerp met mij gemaakt en wil je graag dat alles samenkomt waardoor je het ook echt gezellig kan maken? In combinatie met een interieurontwerp of fotografie bied ik ook styling aan.

De indeling en de styling samen versterken het gevoel van de juiste sfeer. Zonder goede styling is de ruimte gewoonweg niet af. Bij de styling draait het om de kleuren, materialen, texturen en indeling van de meubelen. Ruimtes logisch aan elkaar verbinden (binnen met buiten) en het versterken van de zichtlijnen. De styling brengt het interieurplan  echt tot leven. En een heerlijke en gezellige ruimte, een thuis wat klopt!

Wil je graag meer weten over een samenwerking? Neem vrijblijvend contact met mij op.

fotografie

Schitterende woningfotografie of een virtuele rondleiding door jouw woning voor de verkoop of gewoon omdat je graag je nieuwe interieur vastgelegd wilt hebben op foto?

 

Fotografie is een goede manier om jouw woning op een bijzondere wijze in beeld te brengen en is geschikt voor verschillende soorten huizen. Hiermee zorg ik ervoor dat je voor de verkoop of verhuur een goede eerste indruk maakt. Hoe beter de foto’s, hoe sneller het huis opvalt tussen alle andere huizen die worden aangeboden. Een huis dat opvalt, wordt immers vaker bezocht en sneller verkocht of verhuurd. Door mijn oog voor detail weet ik de woning zo aantrekkelijk mogelijk in beeld te brengen, de ruimte die de woning biedt wordt zichtbaar. 

 

Samen met (vastgoed)styling is dit de perfecte combinatie om jouw huis optimaal te presenteren. Interesse? Neem dan gerust contact met mij op.

Interieurstudio Daphne - Diensten - Fotografie
Diensten: Styling
Diensten: Fotografie
bottom of page